Oletko kiinnostunut toimimaan innovatiivisen ja kansainvälisen kasvuyrityksen palveluksessa?

Avoimet

työpaikat

LaboranttiSuomi, RajamäkiHakuaika päättyy 31.01.2022
ProsessityöntekijäSuomi, RajamäkiHakuaika päättyy 31.01.2022
Kesätyöntekijä kunnossapitotiimiinFinland, RajamäkiHakuaika päättyy 28.02.2022
Kesätyöntekijöitä laadunvalvontalaboratorioonSuomi, RajamäkiHakuaika päättyy 28.02.2022
Kesätyöntekijöitä tuotantoonSuomi, RajamäkiHakuaika päättyy 28.02.2022
Kesätyöntekijöitä varastoonSuomi, RajamäkiHakuaika päättyy 28.02.2022
Financial Accountant (m/f/d)Germany, Kreisfreie Stadt Darmstadt
Product Manager Food Enzymes (m/f/d)Germany, Kreisfreie Stadt Darmstadt

Rekrytointiprosessi Roalissa

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme omilla nettisivuillamme, mol.fi-sivuilla ja muutamassa muussa rekrytointimediassa, esim. Oikotiellä tai Monsterissa. Uutta työntekijää rekrytoiva esimies vastaa hakijoiden lisätiedusteluihin puhelimitse ja / tai sähköpostitse. Työhakemukset lähetetään hakuaikojen puitteissa sähköisellä hakulomakkeella, joka on osana työpaikkailmoitusta.

 

Haastatteluun kutsumme 3-5 kandidaattia, yleensä 1-2 viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelut järjestetään nk. Biotalon neuvottelutiloissa, osoitteessa Tykkimäentie 15b, 05200 Rajamäki. Haastattelu kestää noin tunnin ja siihen kannattaa ottaa mukaan alkuperäiset koulu- ja työtodistukset sekä suosittelijoiden yhteystiedot. Haastatteluita on 1-2 kierrosta. Esimies- ja asiantuntijatehtäviin tehdään yleensä myös soveltuvuusarviointi, joka on noin päivän kestävä tilaisuus.

 

Haastattelujen päätyttyä esimies soittaa valitsemalleen henkilölle, sekä muille haastatteluissa käyneille kandidaateille. Kun uuden työntekijän valinta ja aloitus ovat varmistuneet, HR lähettää sähköpostitse muille hakijoille kirjeen, jossa kerrotaan rekrytointiprosessin päättymisestä.

 

Valitun henkilön tulee käydä terveystarkastuksessa työterveyshuollossamme Lääkärikeskus Aavan Hyvinkään toimipisteessä ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Tämä siksi, että entsyymit ovat allergisoivia aineita ja niille herkistyvät perusterveitä henkilöitä helpommin ihmiset, joilla on astma tai ollut nuoruusiän astma. Tehtaalla työskennellessä entsyymeiltä pystyy suojautumaan oikeanlaisilla suojaimilla, samoin prosessiamme ja toimintatapojamme kehitetään jatkuvasti eri tavoin siten että entsyymialtistusta minimoidaan.

 

Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta henkilötietojesi käsittelyssä. Tutustuthan työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseemme ennen hakemuksen lähettämistä.

 

Tietosuojaseloste hakijoille

 

Roal Oy mukana Oikotien Kasvun tekijät kampanjassa, tutustu tästä.