Oletko kiinnostunut toimimaan innovatiivisen ja kansainvälisen kasvuyrityksen palveluksessa?

Avoimet

työpaikat

ProsessityöntekijäSuomi, NurmijärviHakuaika päättyy 15.10.2023

Rekrytointiprosessi Roalissa

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme omilla nettisivuillamme, mol.fi-sivuilla ja muutamassa muussa rekrytointimediassa, esim. Oikotiellä, Duunitorissa ja/tai Monsterissa. Uutta työntekijää rekrytoiva esihenkilö vastaa hakijoiden lisätiedusteluihin puhelimitse ja / tai sähköpostitse. Työhakemukset lähetetään hakuaikojen puitteissa sähköisellä hakulomakkeella, joka on osana työpaikkailmoitusta.

 

Haastatteluun kutsumme 3-5 kandidaattia, yleensä 1-2 viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelut järjestetään Rajamäellä pääsääntöisesti Biotalon neuvottelutiloissa, osoitteessa Tykkimäentie 15b, 05200 Rajamäki tai virtuaalisesti. Haastattelu kestää noin tunnin ja siihen kannattaa ottaa mukaan alkuperäiset koulu- ja työtodistukset sekä suosittelijoiden yhteystiedot. Haastatteluita on 1-2 kierrosta. Esihenkilö- ja asiantuntijahakuihin kuuluu yleensä myös persoonallisuus- ja kykyarvioinnit.

 

Haastattelujen päätyttyä esihenkilö soittaa valitsemalleen henkilölle, sekä muille haastatteluissa käyneille kandidaateille. Kun uuden työntekijän valinta ja aloitus ovat varmistuneet, HR viestittää muille hakijoille rekrytointiprosessin päättymisestä

 

Valitun henkilön tulee käydä terveystarkastuksessa työterveyshuollossamme Lääkärikeskus Aavan Hyvinkään toimipisteessä ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Tämä siksi, että entsyymit ovat allergisoivia aineita ja niille herkistyvät perusterveitä henkilöitä helpommin ihmiset, joilla on astma tai ollut nuoruusiän astma. Tehtaalla työskennellessä entsyymeiltä pystyy suojautumaan oikeanlaisilla suojaimilla, samoin prosessiamme ja toimintatapojamme kehitetään jatkuvasti eri tavoin siten että entsyymialtistusta minimoidaan.

 

Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta henkilötietojesi käsittelyssä. Tutustuthan työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseemme ennen hakemuksen lähettämistä.

 

Tietosuojaseloste hakijoille

 

ABF career video – Roal

 

Tutustu tutkimuksen toimintaan