Oletko kiinnostunut toimimaan innovatiivisen ja kansainvälisen kasvuyrityksen palveluksessa?

Avoimet

työpaikat

Laboratory Analyst/TechnicianFinland, NurmijärviHakuaika päättyy 16.08.2024
KirjanpitäjäSuomi, NurmijärviHakuaika päättyy 11.08.2024

Rekrytointiprosessi Roalissa

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme omilla nettisivuillamme, mol.fi-sivuilla ja muutamassa muussa rekrytointimediassa, esim. Oikotiellä ja Duunitorilla. Uutta työntekijää rekrytoiva esihenkilö vastaa hakijoiden lisätiedusteluihin joko puhelimitse tai sähköpostitse. Työhakemukset lähetetään hakuaikojen puitteissa sähköisellä hakulomakkeella, joka on osana työpaikkailmoitusta.

 

Haastatteluun kutsumme pääsääntöisesti 3-5 kandidaattia, yleensä 1-2 viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelut järjestetään joko paikan päällä Rajamäellä, osoitteessa Tykkimäentie 15b, 05200 Rajamäki tai virtuaalisesti. Haastattelu kestää noin tunnin ja siihen kannattaa ottaa mukaan alkuperäiset koulu- ja työtodistukset sekä suosittelijoiden yhteystiedot. Haastatteluita on 1-2 kierrosta. Esihenkilö- ja asiantuntijahakuihin kuuluu yleensä myös persoonallisuus- ja kykyarvioinnit.

 

Haastattelujen päätyttyä esihenkilö soittaa valitsemalleen henkilölle, sekä muille haastatteluissa käyneille kandidaateille. Kun uuden työntekijän valinta ja aloitus ovat varmistuneet, HR viestittää muille hakijoille rekrytointiprosessin päättymisestä.

 

Valitun henkilön tulee käydä terveystarkastuksessa työterveyshuollossamme Terveystalon Hyvinkään toimipisteessä ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Tämä siksi, että entsyymit ovat allergisoivia aineita ja niille herkistyvät perusterveitä henkilöitä helpommin ihmiset, joilla on astma tai ollut nuoruusiän astma. Tehtaalla työskennellessä entsyymeiltä pystyy suojautumaan oikeanlaisilla suojaimilla, samoin prosessiamme ja toimintatapojamme kehitetään jatkuvasti eri tavoin siten, että entsyymialtistusta minimoidaan.

 

Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta henkilötietojesi käsittelyssä. Tutustuthan työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseemme ennen hakemuksen lähettämistä.

 

Tietosuojaseloste hakijoille

 

ABF career video – Roal

 

Tutustu tutkimuksen toimintaan