Vastuulliset tuotteet ja innovaatiot

Innovaatiot ja arvonluonti

 

Uraauurtava molekyylibiologia ja prosessitekniikka ovat toimintamme perusta. Niiden avulla luomme uusia innovaatioita ja pitkäkestoista arvoa sidosryhmillemme. Tutkimus- ja tuotekehitysosastomme kunnianhimoisina tavoitteina ovat tuotteidemme korkeat kustannus- ja laatuvaatimukset sekä vastuullisuuden näkökulmat asiakkaillemme.

 

Bioteknologia-alan toimijoina olemme sitoutuneet kehittämään tuotteita modernin teknologian keinoin, jotka ovat vähintään yhtä turvallisia kuin perinteisillä tavoilla tuotetut vaihtoehdot. Lue lisää Tutkimus- ja tuotekehityksestämme

Kantamme geenitekniikkaan

 

Geenitekniikka on keskeinen osa modernia bioteknologiaa. Käsittelemme bioteknologiaan ja geenien editointiin liittyviä eettisiä kysymyksiä erittäin tarkasti ja otamme vakavasti aiheeseen liittyvät huolenaiheet. Olemme sitoutuneet hyödyntämään bioteknologiaa ja geenitekniikkaa vastuullisesti ja  voimme sen avulla tarjota ympäristöystävällisempiä tuotteita, lisähyötyjä kuluttajille ja saavuttaa taloudellisesti merkittäviä etuja.

Roalin toiminta rajoittuu teolliseen biotekniikkaan. Tuotteemme eivät ole geenimuokattuja, ne valmistetaan perinteisen käymisprosessin avulla. Käyttämämme mikro-organismikannat voivat olla muuntogeenisiä, mutta lopullinen entsyymituote ei sisällä organismin DNA:ta tai muita osia mikro-organismista. Geenitekniikan lautakunta valvoo toimintaamme.