Ydinosaamistamme ovat Trichoderma, Aspergillus ja Bacillus –fermentoinneista jalostetut tuotteet.

Roal Oy:n

tuoteportfolio

Roal Oy:n

tuoteportfolio

Roal valmistaa entsyymejä teollisuuden käyttöön. Entsyymit ovat biomolekyylejä, jotka toimivat katalyytteina, eli nopeuttavat kemiallisia reaktioita. Entsyymien käyttö tuotantoprosesseissa tarjoaa nykyaikaiselle teollisuudelle helpon ja kustannustehokkaan tavan säästää energiaa ja ympäristöä.

Roal Oy:n valmistamia entsyymejä hyödynnetään monella eri teollisuudenalalla

  • Elintarviketeollisuudessa ja leivonnassa – esim. mehujen ja viinien valmistuksessa, taikinan parantajina, leivän säilyvyyden edistäjänä, sekä näkkileipien, keksien, nuudeleiden ja pastan valmistuksessa
  • Rehuteollisuudessa – kohentamaan rehun ravintoaineiden imeytymistä eläimen ruuansulatuselimistössä
  • Teknisissä sovelluksissa – tekstiiliteollisuudessa esim. farkkukankaiden käsittelyyn, pesuaineiden valmistuksessa, paperi- ja massateollisuudessa.
Elintarvike-entsyymit

Elintarvike-entsyymit

Nykyaikaisessa leivontateknologiassa entsyymit ovat avainasemassa tuotteiden tasalaatuisuuden takaamisessa. Monet aiemmin käytetyt aineet, kuten bromaatti ja natriumbisulfiitti, on korvattu entsyymiteknologialla.

 

Lue lisää

Rehuentsyymit

Rehuentsyymit

Rehuteollisuudessa entsyymit toimivat arvokkaina työkaluina optimoitaessa tuotantoeläinten ravintoaineiden saantia. Tuottamiamme rehuentsyymejä ovat fytaasi ja ksylanaasi.

 

Lue lisää

Tekniset entsyymit

Tekniset entsyymit

Teknisiä entsyymejä käytetään tekstiiliteollisuuden sovelluksissa esim. farkkukankaiden käsittelyyn kivipesun sijasta, puuvillaneuleiden nypynpoistoon, pesuaineiden valmistuksessa tehoaineena, selluloosateollisuudessa valkaisuun ja paperiteollisuudessa energiankulutuksen vähentämiseen.

 

Lue lisää

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus ja kehitys

T&K:n keskeisiä tehtäviä ovat uusien geenien löytäminen, olemassaolevien molekyylien parantaminen sekä Trichoderma reesei –tuotantoteknologian kehittäminen. Tutkimukseen ja tuotekehitykseen sijoitetaan vuosittain noin 10 % yrityksemme liikevaihdosta.

 

Lue lisää

Tuotanto

Tuotanto

Tuotannossa valmistamme entsyymituotteita fermentointi-prosessilla. Käytössämme on nykyaikaista teknologiaa ja pyrimme kaikessa toiminnassamme jatkuvaan kehittämiseen.

 

Lue lisää

Tavoitteena maailman kärki

Tavoitteena maailman kärki

Olemme aidosti kansainvälinen ja kasvava bioteknologiayhtiö. Missionamme on luoda tervettä kestävää kasvua teollisten entsyymien maailmanlaajuisilla markkinoilla.

 

Lue lisää