Roal Oy on voimakkaasti kasvava teollisia entsyymejä valmistava bioteknologia-alan yritys.

Yritys

Roal Oy on voimakkaasti kasvava teollisia entsyymejä valmistava bioteknologia-alan yritys. Ydinosaamistamme ovat teollisen mittakaavan Trichoderma, Aspergillus ja Bacillus –fermentoinnit, joista jalostamme sekä nestemäisiä että jauhemaisia tuotteita eri teollisuusalojen sovelluksiin.

 

Prosessissamme yhdistyy pitkän linjan suomalainen biotekninen osaaminen nykyaikaiseen prosessitekniikkaan. Innovatiivinen ja pitkäjänteinen tutkimustyö ja prosessin kehittäminen yhdessä osaavan prosessihenkilöstön kanssa luovat vankan perustan maailman suurimpiin lukeutuvalle entsyymien tuotantolaitoksellemme.

 

Tehtaan yhteydessä toimiva laadunvalvontalaboratoriomme takaa että asiakkaidemme vaatimukset täyttyvät. Kehitämme uusia sovelluksia ja tuotteita tutkimuslaboratorioissamme ja koetehtaalla tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa.

 

Tutkimus- ja tuotekehitysosastomme sekä tuotantolaitoksemme sijaitsevat Nurmijärven kunnassa, Rajamäen kylässä. Yli 90 % tuotteistamme menee vientiin maailmanlaajuisesti.

 

Roal Oy:n liikevaihto tilikaudella 2022-2023 oli 74 milj. €. Henkilöstömme määrä elokuussa 2023 oli 176. Näistä toimihenkilöitä oli 65 % ja työntekijöitä 35 %. Henkilöstömme keski-ikä on 41,1 vuotta. Tuotannossa keski-ikä on 40,4 vuotta ja T&K:ssa 42,2 vuotta.

Yritysesittely

Yrityksen

johto

Roal Oy:n johto koostuu T&K:n johdosta ja tuotannon johtoryhmästä. Yrityksen johtoon kuuluu kaikkiaan 10 henkilöä monilta eri erikoisaloilta. Kuvassa tuotannon johtoryhmä.

Tutustu johdon avainhenkilöihin

Tavoitteena

maailman kärki

Olemme aidosti kansainvälinen ja kasvava bioteknologiayhtiö. Missionamme on luoda tervettä kestävää kasvua teollisten entsyymien maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Lue lisää tavoitteistamme
Roal_006