Mittava tehdaslaajennus valmistunut

Olemme saaneet valmiiksi kolmessa vuodessa ja kahdessa osassa toteutetun mittavan kapasiteetin laajennusprojektin, joka on nostanut tuotantokapasiteettiamme yli 40% ja jonka kokonaiskustannus oli noin 50 miljoonaa Euroa.

 

Pekka Kekki, Roal Oy:n toimitusjohtaja: ” Suunnittelimme tätä mittavaa projektia yli vuoden ja sen toteutus kesti kolme vuotta. Tuotantokapasiteettimme kasvoi merkittävästi, uusimme ja modernisoimme jälkikäsittelyprosessimme ja ratkaisimme vanhan tuotantoprosessin pullonkaulat. Tämä on mittavin laajennusprojekti Rajamäen tehtaan historiassa, jonka tekeminen vaati suurta omistautumista ja ponnisteluja koko tuotannon henkilökunnalta. Olenkin ylpeä, kun laajennus on saatu käyttöön ja pystymme vastaamaan tuotteidemme kasvavaan kysyntään.”

 

Tehdas on täysin automatisoitu ja täyttää kaikki vaatimukset, joita on kansainvälisesti asetettu elintarvike-, rehu- ja tekniseen käyttöön tarkoitetuille entsyymivalmisteille.

 

Uudistetun tehtaan avajaiset vietettiin 20.6.2017.

Associated British Foodsin toimitusjohtaja George Weston ja Roal Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kekki.

Tehdaslaajennuksen avajaisten osallistujia

Kuvassa vasemmalta: projektijohtaja Vesa Kurula, AB Enzymesin toimitusjohtaja Martin Nielsen, AB Enzymesin talousjohtaja Karen Lewis, Roal Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kekki, prosessioperaattori Joni Virtanen, Associated British Foodsin toimitusjohtaja George Weston,  Associated British Foodsin talousjohtaja John Bason, Roal Oy:n tutkimusjohtaja Jari Vehmaanperä ja prosessioperaattori Markku Tervonen.