Roal Oy on voimakkaasti kasvava teollisia entsyymejä valmistava bioteknologia-alan yritys.

Yritys

Roal Oy on voimakkaasti kasvava teollisia entsyymejä valmistava bioteknologia-alan yritys. Ydinosaamistamme ovat teollisen mittakaavan Trichoderma, Aspergillus ja Bacillus –fermentoinnit, joista jalostamme sekä nestemäisiä että jauhemaisia tuotteita eri teollisuusalojen sovelluksiin.

 

Prosessissamme yhdistyy pitkän linjan suomalainen biotekninen osaaminen nykyaikaiseen prosessitekniikkaan. Innovatiivinen ja pitkäjänteinen tutkimustyö ja prosessin kehittäminen yhdessä osaavan prosessihenkilöstön kanssa luovat vankan perustan maailman suurimpiin lukeutuvalle entsyymien tuotantolaitoksellemme.

 

Tehtaan yhteydessä toimiva laadunvalvontalaboratoriomme takaa että asiakkaidemme vaatimukset täyttyvät. Kehitämme uusia sovelluksia ja tuotteita tutkimuslaboratorioissamme ja koetehtaalla tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa.

 

Tutkimus- ja tuotekehitysosastomme sekä tuotantolaitoksemme sijaitsevat Nurmijärven kunnassa, Rajamäen kylässä. Yli 90 % tuotteistamme menee vientiin maailmanlaajuisesti.

 

Roal Oy:n liikevaihto tilikaudella 2020-2021 oli 59 milj. €. Henkilöstömme määrä elokuussa 2021 oli 165. Näistä toimihenkilöitä oli 63 % ja työntekijöitä 37 %. Henkilöstömme keski-ikä on 40,8 vuotta. Tuotannossa keski-ikä on 38,1 vuotta ja T&K:ssa 41,7 vuotta.

Yritysesittely

Yrityksen

johto

Roal Oy:n johto koostuu T&K:n johdosta ja tuotannon johtoryhmästä. Yrityksen johtoon kuuluu kaikkiaan 11 henkilöä monilta eri erikoisaloilta. Kuvassa tuotannon johtoryhmä.

Tutustu johdon avainhenkilöihin

Tavoitteena

maailman kärki

Olemme aidosti kansainvälinen ja kasvava bioteknologiayhtiö. Missionamme on luoda tervettä kestävää kasvua teollisten entsyymien maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Lue lisää tavoitteistamme
Roal_006