Puhelinvaihde: + 358 9 290 420

Toimitusjohtajan tervehdys

Olemme kasvava aidosti kansainvälinen bioteknologiayhtiö ja missionamme on luoda tervettä kestävää kasvua teollisten entsyymien maailmanlaajuisilla markkinoilla. Toimimme globaalissa ympäristössä, jossa entsyymiliiketoiminta on keskittynyttä ja markkinoilla mukana on vain rajoitettu määrä yhtiöitä, jotka usein ovat osa suurta kansainvälistä konsernia. Visiomme on olla globaali toimija entsyymiteollisuudessa ja meidät tunnetaan innovatiivisuudestamme ja laadustamme, luomme kestävää kasvua kannattavalla liiketoiminnalla ja meillä on töissä ihmisiä, joiden kanssa on hienoa olla yhteistyössä.

Toteuttaaksemme visiomme hyödynnämme ydinosaamistamme eli Trichoderma-teknologiaa ja laajentamalla tuotevalikoimaamme valikoidusti Bacillus ja Aspergillus fermentoinneista saatavilla tuotteilla.

Toimintaamme ohjaa kuusi keskeistä arvoa:

  • Välitämme ihmisestä
  • Olemme kaikki vastuussa
  • Toimimme kestävällä tavalla
  • Toimimme rehellisesti, kunnioittavasti ja avoimesti
  • Luomme uutta, olemme innovatiivisia
  • Meillä on halu menestyä

Luonnollisesti tämä kaikki on heijastumaa siitä, että haluamme palvella asiakkaitamme aina entistäkin paremmin ottaen samalla huomioon elämämme inhimilliset tarpeet. Työyhteisönä tärkein tavoitteemme onkin tarjota työntekijöillemme turvallinen ja oikeudenmukainen työkulttuuri, jossa on avoin ja uusia ideoita kannustava, jatkuvaan kehittämiseen tähtäävä toimintatapa. Tuotantolaitoksena kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja prosessejamme mahdollisimman ympäristöystävällisiksi ja pyrimme minimoimaan ympäristölle aiheuttamaamme kuormitusta.

Yllä kuvattu toimintatapa antaa hyvän pohjan saavuttaa tavoitteemme ja päästä maailman kolmen suurimman entsyymivalmistajan joukkoon. Jokapäiväisessä työssä kannattavuus ja kustannustehokkuus ovat tekijöitä, joilla lunastamme omistajiemme, yhteistyökumppaniemme ja sidosryhmiemme luottamuksen.

 

 

Pekka Kekki
Toimitusjohtaja
Roal Oy