Puhelinvaihde: + 358 9 290 420

Yritys

 

Roal Oy on voimakkaasti kasvava teollisia entsyymejä valmistava bioteknologia-alan yritys. Ydinosaamistamme ovat teollisen mittakaavan Trichoderma, Aspergillus ja Bacillus –fermentoinnit, joista jalostamme sekä nestemäisiä että jauhemaisia tuotteita eri teollisuusalojen sovelluksiin.

Prosessissamme yhdistyy pitkän linjan suomalainen biotekninen osaaminen nykyaikaiseen prosessitekniikkaan. Innovatiivinen ja pitkäjänteinen tutkimustyö ja prosessin kehittäminen yhdessä osaavan prosessihenkilöstön kanssa luovat vankan perustan maailman suurimpiin lukeutuvalle entsyymien tuotantolaitoksellemme.

Tehtaan yhteydessä toimiva laadunvalvontalaboratoriomme takaa että asiakkaidemme vaatimukset täyttyvät. Kehitämme uusia sovelluksia ja tuotteita tutkimuslaboratorioissamme ja koetehtaalla tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa.

Tutkimus- ja tuotekehitysosastomme sekä tuotantolaitoksemme sijaitsevat Nurmijärven kunnassa, Rajamäen kylässä. Yli 90 % tuotteistamme menee vientiin maailmanlaajuisesti.

Yritysesittely: 50-luvulta tähän päivään

Yrityksen johto

Roal Oy:n johto koostuu T&K:n johdosta ja tuotannon johtoryhmästä. Yrityksen johtoon kuuluu kaikkiaan 11 henkilöä monilta eri erikoisaloilta. Kuvassa tuotannon johtoryhmä.

Tutustu johdon avainhenkilöihin

Tavoitteena maailman kärki

Olemme aidosti kansainvälinen ja kasvava bioteknologiayhtiö. Missionamme on luoda tervettä kestävää kasvua teollisten entsyymien maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Lue lisää tavoitteistamme