Puhelinvaihde: + 358 9 290 420

Kotimainen tuotantoprosessi

 

Koko entsyymivalmistuksemme on kotimaista ja tuotantolaitoksemme sijaitsee Rajamäellä, Nurmijärven kunnassa.

Tuotannossa valmistamme entsyymituotteita fermentointi-prosessilla. Käytössämme on nykyaikaista teknologiaa ja pyrimme kaikessa toiminnassamme jatkuvaan kehittämiseen.

Fermentointiosasto vastaa tuotantomikrobien kasvatuksesta ja kasvuliuoksen jälkikäsittelystä sekä nestetuotteiden valmistuksesta. Fermentointiosasto toimii keskeytymättömässä kolmivuorossa.

Asiakkaille toimitettavat lopputuotteemme ovat joko nestemäisiä tai jauheita. Jauheosasto vastaa jauhetuotteiden valmistuksesta sekä neste- ja jauhetuotteiden pakkaamisesta. Myös jauheosasto työskentelee keskeytymättömässä kolmivuorossa.

Tuotannon osana toimii myös prosessin kehitystiimi , joka varmistaa tuotantoprosessimme jatkuvan kehittämisen.

Laadunvalvontalaboratoriossamme analysoidaan tuotteiden entsyymiaktiivisuudet ja mikrobiologinen puhtaus. Laboratorio seuraa huolellisesti tuotannon kasvatuksia ja analysoi myös puolivalmisteita sekä muita entsyymiraaka-aineita. Laborantit työskentelevät jatkuvassa kahdessa vuorossa..

Ostotiimi huolehtii raaka-aineiden hankintaprosessista, ja varasto- ja materiaalinhallintaosastomme vastaa varastoinnista sekä lopputuotteiden lähettämisestä joko keskusvarastoon Saksaan tai suoraan globaaleihin varastoihin.

Kunnossapitotiimi keskittyy prosessilaitteiden ennakoivaan huoltoon ja käynnissäpitoon sekä kiinteistötekniikan ylläpitoon. Tiimin tehtäväkenttä on monipuolinen sisältäen lisäksi mm. varaosahuollon ja erilaiset tekniikan muutos- ja kehitystyöt.