Puhelinvaihde: + 358 9 290 420

 

Avoimet työpaikat 

Kesätyöntekijöitä tuotantoon, hakuaika päättyy 28.2.2018.

Kesätyöntekijä formulointiin, hakuaika päättyy 28.2.2018.

Kesätyöntekijä tutkimuksen koefermentointiosastolle, hakuaika päättyy 28.2.2018.

Kesätyöntekijöitä laadunvalvontalaboratorioon, hakuaika päättyy 28.2.2018.

Kesätyöntekijä varastoon, hakuaika päättyy 28.2.2018.

Laboratorioassistentti laadunvalvontalaboratorioon, vakinainen työsuhde, hakuaika päättyy 31.1.2018

Sähkö-/automaatioasentaja, vakinainen työsuhde, hakuaika päättyy 4.2.2018.

Rekrytointiprosessi Roalissa

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme omilla nettisivuillamme, mol.fi-sivuilla ja muutamassa muussa rekrytointimediassa, esim. Oikotiellä tai Monsterissa. Uutta työntekijää rekrytoiva esimies vastaa hakijoiden lisätiedusteluihin puhelimitse ja / tai sähköpostitse. Työhakemukset lähetetään hakuaikojen puitteissa sähköisellä hakulomakkeella, joka on osana työpaikkailmoitusta.

 

Haastatteluun kutsumme 3-5 kandidaattia, yleensä 1-2 viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelut järjestetään nk. Biotalon neuvottelutiloissa, osoitteessa Tykkimäentie 15b, 05200 Rajamäki. Haastattelu kestää noin tunnin ja siihen kannattaa ottaa mukaan alkuperäiset koulu- ja työtodistukset sekä suosittelijoiden yhteystiedot. Haastatteluita on 1-2 kierrosta. Esimies- ja asiantuntijatehtäviin tehdään yleensä myös soveltuvuusarviointi, joka on noin päivän kestävä tilaisuus.

Haastattelujen päätyttyä esimies soittaa valitsemalleen henkilölle, sekä muille haastatteluissa käyneille kandidaateille. Kun uuden työntekijän valinta ja aloitus ovat varmistuneet, HR lähettää sähköpostitse muille hakijoille kirjeen, jossa kerrotaan rekrytointiprosessin päättymisestä.

Valitun henkilön tulee käydä terveystarkastuksessa työterveyshuollossamme Mehiläisessä, Hyvinkään toimipisteessä, ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Tämä siksi, että entsyymit ovat allergisoivia aineita ja niille herkistyvät perusterveitä henkilöitä helpommin ihmiset, joilla on astma tai ollut nuoruusiän astma. Tehtaalla työskennellessä entsyymeiltä pystyy suojautumaan oikeanlaisilla suojaimilla, samoin prosessiamme ja toimintatapojamme kehitetään jatkuvasti eri tavoin siten että entsyymialtistusta minimoidaan.

 

 

 

Roal Oy mukana Oikotien Kasvun tekijät kampanjassa, tutustu tästä.